Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spašavali je vatrogasci

FOTO Grozna nesreća u Rijeci, autobus pregazio ženu: "Upozoravali smo na ovo"

Prometna nesreća dogodila se u samom centru Rijeke. Autobus Autotroleja pregazio je ženu koja je završila pod kotačima. Unesrećenu su morali spašavati vatrogasci podizanjem autobusa.

 

Prvog radnog dana primjene novog prometnog rješenja u središtu Rijeke, u kojem ulica Riva postaje dvosmjerna, stariju ženu je na raskrižju Veslarske i Ulice Ivana Zajca u ponedjeljak udario autobus gradskog prijevoznika i teško je ozlijedio.

Nesreća se dogodila jutros oko 9 sati. Autobus gradskog prijevoznika Autotrolej, koji je vozio na liniji 5, skretao je udesno iz Veslarske ulice u Ulicu Ivana Zajca, te je kod pješačkog prijelaza pod njegovim kotačima završila žena koja je prelazila ulicu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Podignuta optužnica Pravila se da je muškarac i zvala sudove da je postavljena bomba: Sad joj prijeti šest mjeseci zatvora

Policija utvrđuje okolnosti nesreće.

Teško ozlijeđena pješakinja je prevezena u riječki Klinički bolnički centar.
Novo prometno rješenje u središtu Rijeke uvedeno je ovoga vikenda, zbog radova na sustavu vodoopskrbe i odvodnje. Za sav promet je zatvorena Adamićeva ulica, dosad najvažnija prometnica za kretanje u smjeru zapada u središtu grada. Promet u tom smjeru je premješten na ulicu Riva i Ulicu Ivana Zajca koje su postale dvosmjerne.

Pročitajte i ovo Policija je zaplijenila kokain, marihuanu i digitalnu vagu Slijedi mu prijava Policija mu po nalogu suda upala u stan, dobrovoljno im predao kokain i marihuanu

“Žao nam je što je do ovoga došlo, ali upozoravali smo. Sada ćemo definitivno tražiti da se ovaj pješački izmjesti jer lokacija nije dobra. Razmišljamo o tome i da se dio linije preseli na sjeverni koridor”, rekla je Kristina Prijić, glasnogovornica Autotroleja, tvrtke čiji je autobus sudjelovao u prometnoj nesreći.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene