Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijedi mu prijava

Policija mu po nalogu suda upala u stan, dobrovoljno im predao kokain i marihuanu

Policija je zaplijenila kokain, marihuanu i digitalnu vagu
Policija je zaplijenila kokain, marihuanu i digitalnu vagu Foto: MUP
Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su još jedno kriminalističko istraživanje vezano uz neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Policijski službenici PU splitsko-dalmatinske su proteklog petka 26. siječnja, temeljem naredbe suda obavili pretragu stana i prostorija tijekom kojih je 39-godišnji muškarac predao ukupno 126,2 grama kokaina i 9,3 grama marihuane.

Pročitajte i ovo Očevid u Šibeniku nakon pucnjave Upucao ga Pucnjava u Šibeniku: Mladić pokušao ubiti muškarca, policija otkrila pozadinu sukoba

Muškarac je uhićen i doveden u službene prostorije i nad njim je provedeno istraživanje. Uz drogu koja je bila spakirana u nekoliko plastičnih vrećica, od 39-godišnjaka je oduzeta i digitalna vaga za precizno mjerenje te novac.

Pročitajte i ovo Zatvor: Ilustracija - 4 Mjere zabrane ulaska Hrvat pao na njemačkoj granici: Policajci su mu zavirili u gaće, završio je iza rešetaka

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 39-godišnjak ostvario obilježja kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Protiv njega će nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu biti podnesena kaznena prijava.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene