Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prava akcija

Htjeli je zaustaviti zbog jednog prekršaja, a onda ih je napravila gomilu: Vozačica u Istri pozitivna na drogu bježala od policije

Ilustracija
Ilustracija Foto: Niksa Stipanicev/Cropix
Istarska policija izvijestila je o nesvakidašnjoj kontroli u Medulinu. Pri pokušaju zaustavljanja jednog vozila, vozačica se dala u bijeg i pritom napravila niz prekršaja.

Policija je u Ulici Biškupije u Medulinu 30. lipnja pokušala zaustaviti 28-godišnju vozačicu koja nije bila vezana nakon čega je počela potjera.

Odlučila je ignorirati znakove policajaca te je, umjesto zaustavljanja, samo produžila. Zatim je ušla u zabranjem smjeru u Ulicu Burle, a policija ju je zaustavila u Ulici Osipovica kada su saznali da vozi bez vozačke dozvole i bez važeće prometne dozvole.

Pročitajte i ovo Francuski izgrednici automobilom su se zabili u kuću načelnika - 1 Neredi u Parizu VIDEO Autom se zabili u kuću načelnika: Zapalili vozilo pa ispalili pirotehniku na njegovu ženu i djecu

28-godišnjakinju testirali su na prisutnost droga, a test se pokazao pozitivnim. Vozačica je policiji predala 0.3 grama marihuane koju je imala kod sebe.

Tijek pokušaja bijega, napravila je još nekoliko prometnih prekršaja. Pretjecala je vozilo koje se zaustavilo kako bi pješaci mogli prijeći preko ceste, a pretjecala je i kolonu vozila i naglo ubrzavala zbog čega je došlo i do zanošenja vozila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Druga je (ne)radna nedjelja Donosimo detaljan popis trgovina i šoping-centara, provjerite kad su otvoreni

Policajci su je uhitili i protiv nje podnijeli optužni prijedlog nadležnom sudu zbog bojazni da ne nastavi s činjenjem prekršaja.

"Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o osobnoj iskaznici i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, sud je 28-godišnjakinji odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od osam dana", javila je istarska policija.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene