Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Novac'

Novac: Dvije luksuzne vile po cijeni jedne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uzdrmati tržište nekretnina nije lako. Osobito ako u vrijeme krize na tržište plasirate ponudu da prodajete dvije luksuzne vile po cijeni jedne.

To je učinio vlasnik tvrtke za prodaju nekretnina iz Crikvenice, a je li pronašao kupca pogledajte u ovotjednom 'Novcu'. Gost emisije je doktor Nikica Gabrić, vlasnik privatne poliklinike za očne bolesti u Zagrebu. Što misli o reformi ministra Milinovića i odredbi da liječnici moraju birati između javnog i privatnog sektora, vidjet ćemo u intervjuu tjedna. Gospodarska kriza pogodila je sve europske zemlje no neke više od drugih. Toliko, da naspram njih čak i hrvatska gospodarska situacija ne djeluje toliko kritično. Svi koji su se pitali zašto se kaže: dužan kao Grčka, u prilogu business magazina dobit ćete odgovor.

Pročitajte i ovo Ilustracija NAJVEĆI SRETNIK NA SVIJETU Izvučen najveći jackpot svih vremena: Iznos je vrtoglavo nestvaran Ilustracija POWERBALL Naciju trese groznica zbog jackpota od gotovo 2 milijarde dolara: Veće su im šanse da ih pogodi grom, ali svi stoje u ogromnim redovima

Karnevali su definitivno jackpot za sve koji žive od turizma. Svi počinju u drugom mjesecu kada je turistička sezona mrtva, pa ipak neki svjetski gradovi na ovakvim manifestacijama okreću milijune eura. Gledatelji imaju priliku saznati što je s karnevalima u Hrvatskoj. Mnoge kompanije čini zatvoren krug usko specijaliziranih zaposlenika. Njihova stručnost svakako je poticajna, a takva podjela rada i kompanijama donosi dobre rezultate. Ipak, ovakav koncept nerijetko pokazuje i svoje manjkavost, i to onda, kada je u poslovanje potrebno unijeti nove, originalne ideje, koje će prodrmati tržište.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene