Sastojci:
- 1 kg crvenih dugih paprika
- tri režnja češnjaka
- 150 g feta sira
- sol
- papar
- maslinovo ulje
- peršin
Priprema:
Paprike dobro operite, posušite i poredajte po plehu. Svaku malo polijte maslinovim uljem i stavite peći u pećnicu zagrijanu na 180 stupnjeva. Paprike pecite oko 35 minuta. Kada su pečene izvadite ih i ogulite. Ako se teško gule, stavite ih nakratko u plastičnu vrećicu i ostavite par minuta, tako će se koža lakše skinuti. U zdjelu slažite red paprika, zatim ih posolite, popaprite, pospite sjeckanim češnjakom i na kockice narezanim feta sirom. Na to slažite novi red paprika i tako do kraja. Polijte sve maslinovim uljem i sokom koji s pustile paprike dok ste ih čistili. Možete ih jesti tople, ali i ostaviti da se ohlade u hladnjak. Idealne su uz sve vrste mesa, kao i dio hladnog buffeta. Kada se ohlade, možete ih i zamrznuti, te pojesti kada poželite.
-
Bolno suočavanje
Potresna snimka Vukovarke koja više od 30 godina traži oca: "Reci mi gdje su njegove kosti! Pred mojim očima si ga odveo!"
-
Rast kredita
Sad je pravi trenutak da se riješite minusa na računu, ali i zadužite: Presudno je da jedno imate na umu
-
lom u stranci
Udarac Raspudićima! Napuštanjem Mosta ostaju bez novca iz proračuna, samo je jedan način da ga dobiju