Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nalaze se u bolnici

Teška prometna nesreća kod Splita: Tri mlade osobe (19) BMW-om sletjele s ceste, dvoje zadobilo teške ozljede

Ilustracija
Ilustracija Foto: Damir Krajac/Cropix
Nakon slijetanja s ceste u Dugopolju, ozlijeđene su tri mlade osobe. Do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine te se osobe trenutno nalaze u KBC-u Split.

U teškoj prometnoj nesreći u Dugopolju kod Splita ozlijeđene su tri mlade osobe. U nedjelju, oko jedan sat iza ponoći, s ceste je sletio BMW u kojem su bile tri 19-godišnje osobe.

Pročitajte i ovo Robert Fico Robert Fico Prije nekoliko godina proglasili su mu političku smrt, a sad ga se boji cijela Europa: Tko je mogući novi slovački premijer kojeg uspoređuju s Orbanom?

Do nesreće je došlo jer vozač dolaskom u nepregledni zavoj nije prilagodio brzinu kretanja zbog čega je izgubio nadzor nad vozilom koje je sletjelo van kolnika. Vozilo se nastavilo nekontrolirano kretati te se okrenulo na krov.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Nakon sukoba Rastu napetosti: Srbija gomila vojsku na granici Kosova, NATO šalje dodatne snage

Vozač je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, suvozač je zadobio lakše, dok je suputnica zadobila teške tjelesne ozljede.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene