Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Intervenirala hitna pomoć

Pijani policajac nevezan jurio automobilom i sletio s ceste: "Bit će udaljen iz službe"

Policija
Policija Foto: Niksa Stipanicev/Cropix
Policajac izvan službe je pijan vozio automobil. U jednom trenu je izgubio nadzor te sletio s ceste. Lakše je ozlijeđen. Bit će udaljen iz službe.

Na državnoj cesti D-55 kod Gradišta dogodila se u petak oko 20:40 prometna nesreća. Ozlijeđen je policajac izvan službe.

Vozač, 56-godišnji policijski službenik izvan službe, pod utjecajem alkohola od 1,48 g/kg, upravljao je svojim osobnim automobilom vinkovačkih registracija. Kretao se kolnikom ceste D-55 iz smjera Županje u smjeru Vinkovaca.

Uz prebrzu vožnju i nepažnju, sletio je na bankinu i udario u prometnu opremu. Nije bio ni vezan sigurnosnim pojasom.

Vozilom hitne pomoći, 56-godišnjak je prevezen u OŽB Vinkovci gdje je utvrđeno kako je lakše ozlijeđen. Protiv 56-godišnjaka će biti podnesen prekršajni nalog.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izvanredno stanje VIDEO/FOTO Snažna oluja izazvala potpuni kolaps: Šire se dramatične snimke, poplavljene škole, aerodromi...

"Policijski službenik, rukovoditelj u Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj, će rješenjem načelnika Policijske uprave biti udaljen iz službe te će protiv njega biti podnijet zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka zbog teže povrede službene dužnosti", izvijestili su iz PU vukovarsko-srijemske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene