Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Bjelovara

Konobarice se potukle u kafiću: Vlasnik samo gledao, pa i on dobio kaznu

Policija
Policija Foto: Damir Krajac/Cropix
Policija je optužne prijedloge za narušavanje javnog reda i mira podigla protiv dviju konobarica i vlasnika kafića.

U bjelovarskom naselju Gudovac u srijedu nešto prije ponoći u kafiću su se potukle dvije konobarice. Kako je izvijestila policija za Bjelovar.live, djelatnice kafića, 44-godišnjakinja i 18-godišnjakinja, prvo su se vrijeđale, a potom i fizički obračunale.

Pročitajte i ovo Ilustracija dane su provodili igrajući se Užas u Istri! Majka s dečkom otišla na put, maloljetnu djecu ostavila danima samu u mračnom prostoru bez grijanja

Razlog svađe zasad je nepoznat. Na mjesto događaja pozvana je i policija koja je protiv obje konobarice podigla optužni prijedlog za narušavanje javnog reda i mira. Prijeti im novčana kazna od 300 do 2000 eura.

Policija: Vlasnik kafića nije reagirao

Policija je optužni prijedlog podigla i protiv vlasnika kafića i to zato što nije spriječio narušavanje javnog reda i mira u svojem objektu.

Pročitajte i ovo Ministar zdravstva u reklami lažnog oglašavanja lažno oglašavanje VIDEO Pripazite! Izgleda kao da ministar Beroš prodaje kremu protiv bolova, ali zapravo je riječ o nečem drugom

"Tijekom događaja bio je prisutan 59-godišnji vlasnik ugostiteljskog objekta koji nije spriječio narušavanje javnog reda i mira, iako je to mogao učiniti bez opasnosti za sebe ili druge čime je počinio prekršaj", objasnili su iz policije.

Za ovaj prekršaj vlasniku kafića prijeti novčana kazna od 200 do 1000 eura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene