Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKA KRAĐA U DUBROVNIKU

Rođakinji upali u kuću i ispraznili sef: Njoj su ukrali ogrlice od safira, smaragda i rubina, a mužu više od milijun kuna

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Dubrovačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje dvojice muškaraca koje se sumnjiči za kazneno djelo krađe više od milijun kuna i skupocjenog nakita iz sefa obiteljske kuće.

Kriminalističkim istraživanjem policija je utvrdila da je 23-godišnjak, na nagovor 77-godišnjaka, sredinom studenoga ove godine, pomoću originalnog ključa ušao u kuću koja se nalazi na području Dubrovnika, a koja je u vlasništvu 69-godišnjaka.

Potom je pomoću originalnog ključa otvorio sef koji se nalazi u spavaćoj sobi i iz njega otuđio skupocjeni nakit, odnosno tri seta ogrlica od safira, smaragda i rubina, te novac u raznim valutama, u ukupnom iznosu od 1.017.000 kuna.

Otuđeni nakit vlasništvo je 62-godišnjakinje koja je u bliskom obiteljskom srodstvu s osumnjičenima, dok je novac vlasništvo 69-godišnjeg vlasnika kuće, objavila je policija, koja je novac i nakit pronašla kod 77-godišnjaka te će biti vraćeni vlasnicima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Velika materijalna šteta Dva mladića opljačkala 28 trgovina: Jedan uhićen, a drugi je u bijegu

Pročitajte i ovo Venecija NAPRAVILI VELIKU ŠTETU Bizarna krađa u Veneciji: Pogledajte što su drski francuski lopovi uspjeli ukrasti

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo krađe dvojica osumnjičenih su, uz kaznene prijave, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene