Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ČUVAO IH U STANU

Policija pronašla ukradene dizajnerske torbice i nakit Ivane Vide vrijedan 600 tisuća eura: Lopov je uhićen

Pronađene torbice
Pronađene torbice Foto: PU zagrebačka
U srpnju prošle godine lopov je provalio u obiteljsku kuću bračnog para Vida te su ukradne dizajnerske torbice i nakit vrijedan 600.000 eura. Policija je sada uhitila lopova.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave brodsko-posavske dovršili kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa.

Policija sumnja da je 36-godišnjak u listopadu 2022. godine provalio u kuću na području Slavonskog Broda, a tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici posumnjali su da se počinitelj trenutno nalaziti na području grada Zagreba.

Po prikupljenim saznanjima policajci Policijske uprave zagrebačke uhitili su 36-godišnjaka nakon čega je napravljena pretragu stana na području Peščenice kojim se osumnjičeni koristio.

Pronađena je veća količina torbica raznih dizajnera kao i drugi predmeti za koje se posumnjalo da veći dio potječe iz počinjene provale u srpnju 2022. godine na području Centra u Ulici Šestinski vrh, a što je u konačnici i potvrđeno kroz daljnje kriminalističko istraživanje. Materijalna šteta iznosi više od 600.000 eura.

Pročitajte i ovo Ilustracija Plemeniti metali Ogroman porast krađe jednog dijela s automobila: Ovo su modeli s kojih najčešće nestaju

Pročitajte i ovo Ilustracija UHIĆEN JE Iz ormarića restorana ukrao napojnice! Kada vidite o kojoj se cifri radi, zavrtjet će vam se u glavi

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu.

Bračni par Vida opljačkan je prošle godine u srpnju, između 24. i 27. srpnja, dok nisu bili u kući na Šestinama u Zagrebu. Nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću 28-godišnjakinje te otuđio nakit i ostalo. Iako materijalna šteta nije utvrđena, neslužbeno se doznalo, iz kuće odnijeli nakit i druge dragocjenosti navodno ukupne vrijednosti više od 600.000 eura.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene