Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Zagrebu

Muškarac kod nasipa oštrim predmetom ubio ženu, navodno otkrio zašto je to učinio: "Unezvjereno je sjedio u travi"

Aktualno Galerija Očevid nakon ubojstva u zagrebačkom Blatu - 1 Očevid nakon ubojstva u zagrebačkom Blatu - 1 Foto: Ivana Grgic / CROPIX Očevid nakon ubojstva u zagrebačkom Blatu - 2 Očevid nakon ubojstva u zagrebačkom Blatu - 2 Foto: Ivana Grgic / CROPIX Očevid nakon ubojstva u zagrebačkom Blatu - 3 Očevid nakon ubojstva u zagrebačkom Blatu - 3 Foto: Ivana Grgic / CROPIX Očevid nakon ubojstva u zagrebačkom Blatu - 4 Očevid nakon ubojstva u zagrebačkom Blatu - 4 Foto: Ivana Grgic / CROPIX +5 Očevid nakon ubojstva u zagrebačkom Blatu - 5 Galerija 1/10 >>
U Zagrebu je muškarac ubio ženu.

U ponedjeljak oko 19:20, u blizini nasipa u novozagrebačkom kvartu Blato, muškarac je oštrim predmetom usmrtio žensku osobu, objavila je zagrebačka policija.

Osumnjičenik koji je pod nadzorom policije. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje.

Muškarac je policiji navodno rekao da je posegnuo za nožem u samoobrani jer ga je ženska osoba ničim izazvana napala.

"Vidjeli smo muškarca kako unezvjereno sjedi u travi. Nismo čuli govori li išta nekome od ljudi. Kraj njega su stajali policajci i gledali u pod", za Jutarnji list je ispričao šetač na nasipu.

Pročitajte i ovo Prosvjednici u Tel Avivu pozivaju na prekid vatre Mnogi u Gazi slave VIDEO Hamas prihvatio mirovni sporazum, Izraleci na ulicama pozivaju vladu da prihvati prijedlog

Kako se može vidjeti na fotografijama s mjesta zločina, policija je trakom ogradila veliko područje. Po dovršetku očevida tijelo ubijene žene će biti prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, a privedeni muškarac se trenutno nalazi na kriminalističkom istraživanju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene