Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepropisni prelazak

Dječaka (11) na električnom romobilu udario automobil: Pokreće se postupak protiv majke

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Ozlijeđeno je dijete koje je bez kacige vozilo električni romobil. U jednom je trenutku nepropisno prelazilo cestu i tada ga je udario automobil.

Lakše je ozlijeđeno dijete na električnom romobilu koje je udario automobil u Žbandaju. Nesreća se dogodila u srijedu oko 16 sati.

Kako doznajemo, riječ je o jedanaestogodišnjem dječaku.

"Nesreća se dogodila kada je dijete bez prisutnosti roditelja upravljalo romobilom bez korištenja zaštitne kacige nogostupom, iz smjera centra Baderne u smjeru Žbandaja", izvijestila je istarska policija.

Dodaju kako je dječak u jednom trenutku započelo nepropisno prelaziti kolnik na romobilu te je u njega udario teretni automobil, splitske registracijske oznake, kojim je upravljao 43-godišnjak.

Protiv 43-godišnje majke koja je propustila nadzor nad djetetom pokreće se prekršajni postupak.

Pročitajte i ovo Gaza Rat na Bliskom istoku VIDEO/FOTO Izrael je napao zračne luke u Siriji: Raste broj civilnih žrtava u Gazi

"Policijska uprava istarska podsjeća vozače da električnim romobilom ne smiju upravljati osobe mlađe od 14 godina te da na glavi moraju nositi zaštitnu kacigu za vrijeme vožnje", zaključuju u priopćenju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene