Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upoznate Marija

Krila koja su nosile Victorijine anđelice izradio je - Hrvat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mario Miše nije povezan samo s Heidi Klum, Karolinom Kurkovom i drugim ljepoticama koje hodaju u poznatom donjem rublju. Priznanje mu je odala i Viviienne Westwood, a na njegov rad nije imun ni Disney.

Heidi Klum, Karolina Kurkova, Gisele Bundchen – nekadašnje Victorijine anđelice na najpoznatijoj reviji donjeg rublja nosile su krila napravljena u Hrvatskoj!

Pročitajte i ovo Katarina Brajdić - 4 Bolja Hrvatska Katarina ima posuđenu protezu: ''Kad čovjeku zatreba da mu je vratim, morat ću je vratiti'' Bolja Hrvatska 26.02.2024. - 2 Doktorirala s najvišim ocjenama Prva svjetska gramatika romskog jezika djelo je Katarine Katavić: "Jezik je prelijep, htjela sam ga prikazati što bolje mogu"

Za izradu je zaslužan Mario Miše, 28-godišnji dizjaner, kreator, kipar...

Mario je priznanje nedavno dobio i od svjetski poznate kreatorice Vivienne Westwood, za čiju je humanitarnu izložbu izradio skulpture od raznobojnog pleksiglasa . Surađivao je s mnogim kazalištima kao scenograf, kostimograf i dizajner nakita, od zagrebačkog HNK-a, pa sve do Londona. Diplomirao je dizajn , ali i kiparstvo na Akademiji likovnih umjetnosti, a trenutno je apsolvent na kostimografiji na TTF-u, a paralelno studira slikarstvo na Akademiji likovnih umjetnosti.

Oni imaju rješenje za svaki oblik rekreacije!

Njegove figure Jacka Sparrowa iz Pirata s Kariba ukrašavaju Disneyeve dućane, a trenutno se priprema za još jednu europsku modnu pistu!

O čemu je riječ, pogledajte večeras u rubrici Bolja Hrvatska u Dnevniku Nove TV u 19:15.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene