Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prindiville izbacio električni Hummer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Londonska tvrtka za izradu karoserija, Prindiville, predstavila je prvo posebno rađeno električno vozilo u Velikoj Britaniji koje će kupcima ponuditi održivu i zabavnu alternativu postojećoj ponudi električnih i hibridnih automobila.

Prindiville Electric Hummer je prvo posebno rađeno električno vozilo u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ovo ekološki vrlo prihvatljivo vozilo zabavna je alternativa trenutnoj ponudi automobila s niskim emisijama štetnih plinova i električnim vozilima. čiji se dizajn temelji na već pomalo zaboravljenom Hummeru, točnije na H2 modelu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Volvo Sport P1900 Što kažete na ovaj prekrasan kabriolet iz 1956. godine? Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom

Novi električni Hummer biti će predstavljen u luksuznom limitiranom izdanju od 25 primjeraka. Pogonski sustav odgovoran za pokretanje gradskog terenca napajaju litij-ionske baterije ukupne snage 72V što omogućava autonomiju od 97 km. Zahvaljujući svom električnom pogonskom sklopu Britanci su kupnjom ovog vozila oslobođeni raznoraznih poreznih davanja a sama tvrtka Prindiville nudi razne mogućnosti otplate i osiguranja. Cijene se kreću od 25.000 funti na gore u što ne ulazi porez ili transport.

Prindiville Electric Hummer osmišljen je za svakodnevnu gradsku vožnju, za komercijalnu upotrebu i za poslovnjake koji žele ostvariti prednost u poslu ostavljanjem jedinstvenog dojma ali i iskoristiti svoje vozilo kao vrlo upadljivo marketinško sredstvo.

Kupci limitiranog izdanja za razliku od kasnijih serijski proizvodnih modela moći će uživati u izboru dodatnih opcija koji je doista velik a uključuje boje karoserije, tipove materijala i boje za unutrašnjost te razne dodatne elemente u skladu s namjenom vozila.

Električni pogonski sustav uparen je s 2-stupanjskim mjenjačem, a 72V pogon sastoji se od potpuno integriranog motora koji pokreću litij-željezo fosfatne baterije (LFP baterije) za brzo ubrzanje i domet do 97 km. Dojmljive tehničke specifikacije uključuju i potpuno podesiv pogon na sva četiri kotača i stražnji ovjes za još veću razinu udobnosti u vožnji.

Dojmljiva metalik bijela boja karoserije koja krasi Limited Edition Prindiville Electric Hummer (automobil s gotovo dužim imenom od princa Williama) upotpunjena je detaljima od karbonskih vlakana na poklopcu motora i širokim lukovima kotača koji su okruženi prepoznatljivom kromiranom rešetkom, a vanjski dojam zaokružuju mat crni okviri prozora i 15- ili 18-inčni alu naplatci. Dodatna sigurnost dolazi u obliku vozačevih i suvozačevih vrata koja su izrađena od dva sloja materijala a LED prednji svjetlosni sklopovi i stražnji sklopovi osiguravaju superiorno osvjetljenje.

Prepoznatljiv Prindiville dizajn očituje se u jednako luksuznom i prostranom interijeru koji uključuje grijana sportska sjedala presvučena Alcantarom s elegantnim bijelim ukrasnim detaljima (u ponudi je konfiguracija s dva ili četiri sjedala). Sve je to upotpunjeno LCD ekranom na komandnoj ploči koji prikazuje stanje baterije i brzinu kao i druge ključne informacije. Tu je zatim i dupli držač za čaše te Pioneer TM CD radio i MP3 s daljinskim upravljanjem.

Limited Edition Prindiville Electric Hummer već je moguće naručiti a cijene počinju od 25.000 britanskih funti (31.520 EUR).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene