Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mini-crossover u sportskom izdanju

Opel Adam Rocks dobio S izvedbu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Opel je predstavio S izvedbu modela Adam Rocks koja će službenu premijeru imati sljedećeg tjedna na amsterdamskom auto salonu. Podsjetimo, Adam S je predstavljen još krajem prošle godine u Parizu, a sada će i njegova Rocks verzija dobiti ovu sportski nastrojenu izvedbu.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VRUĆI METAL Svi novi automobili s Frankfurt International Motor Showa Slika nije dostupna KLASIK Skup klasičnih Opela podsjetnik je na neka ljepša vremena

Naime, Adam Rocks S će pokretati isti 1,4-litreni 4-clindrični EcoTec turbobenzinski motor snage 110 kW, odnosno 150 KS i najvećeg okretnog momenta od 220 Nm. Motor je uparen s dorađenim 6-stupanjskim ručnim mjenjačem, a njihova će kombinacija omogućiti ovom mališanu da ubrza do 100 km/h za 8,5 sekundi i dosegne najveću brzinu od 210 km/h.

Tvornički podaci kažu i kako će ovaj mini-crossover u prosjeku trošiti oko 5,9 l/100 km uz emisiju ugljičnog dioksida od 139 g/km.

U usporedbi sa standardnom Rocks izvedbom S verzija će imati 15 mm nižu podnicu te će se moći pohvaliti dorađenim ovjesom i kočničkim sustavom, kao i mogućnošću isključivanja ESP sustava. Također, tu je i standardni električno upravljivi platneni pokrov dostupan u pet različitih boja koje će biti moguće upariti s 11 boja laka.

Službena premijera će se održati 17. ovog mjeseca u Amsterdamu.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene