Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kompaktni crossover SUV

Mazda Minagi Koncept

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mazda Motor Corporation će na ovogodišnjem auto salonu u Ženevi premijerno predstaviti svoj novi koncept kompaktnog crossover SUV-a koji su nazvali Minagi.

Novi Minagi crossover koncept objedinjuje Mazdinu Skyactiv tehnologiju i dizajnersku filozofiju brenda zvanu KODO – duša pokreta. Uzbudljivi Minagi koncept najavljuje sljedeću generaciju Mazdinih automobila i simbolizira ulazak ovog brenda u novu eru dizajna.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila Slika nije dostupna Snimljena na ulicama Zagreba! VIDEO Predstavljena nova Mazda2

Mazda MINAGI je kompaktni crossover SUV koji vrlo uspješno kombinira vrhunsku sigurnosnu i ekološki orijentiranu Skyactiv tehnologiju i zadovoljstvo u vožnji uz vrlo modernan dizajn koji odiše energijom i vitalnošću.

Konceptni crossover vjerojatno je najava za nadolazeći model CX-5 koji bi mogao postati ozbiljan rival Audiju Q5, BMW X3 i VW Tiguanu.

Minagi je 'od glave do pete' opremljen novom Skyactiv tehnologijom, od Skyactiv motora, Skyactiv mjenjača do Skyactiv karoserije i podvozja, koji zajedno nude veliko smanjenje ukupne težine vozila uz pravo obilje sigurnosnih sustava.

Tko god će imati sreće naći se u Ženevi od 3. do 13. ožujka, na Mazdinom štandu moći će osobno vidjeti što se krije iza Skyactiv tehnologije kao i još jedan Mazdin konceptni automobil, Mazdu Shinari, premijerno predstavljenu prošle godine na pariškom auto salonu. Na Mazdinom štandu naći će se i mnoštvo drugih proizvoda iz široke palete japanskog proizvođača.

81e Salon International de l'Auto de Genève, kako glasi službeni naziv ženevskog auto salona, doslovce je pred vratima, tako da nam preostaje još malo pričekati za više detalja o novom crossover SUV-u iz Mazde.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene