Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Azzurri: Camoranesi ozlijeđen, Conte napadnut

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski nogometni savez objavio je da Juventusov inače standardni reprezentativac, Mauro Camoranesi, ne konkurira za nastup u prijateljskom susretu s Austrijom koji se igra sutra u Nici. Camoranesi je otkazao poziv izborniku Marcellu Lippiju zbog ozljede mišića.

Na utakmici u Nici talijanski će reprezentativci nositi crne vrpce na desnom rukavu u znak žalosti za Rominim predsjednikom Francom Sensijem, koji je u nedjelju preminuo u 82. godini života.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Capello: Želim gostovati na Bernabeu! Slika nije dostupna FOTO: Nakon fašističkih ispada Talijani bez ulaznica za gostujuće utakmice?

Još jedan nedjeljni događaj uznemirio je ljubitelje nogometa na Apeninskom poluotoku. Naime skupina od 7 ili 8 navijača Leccea pokušala je poslije utakmice Serie B između njihovog kluba i Barija napasti novog trenera Barija, negdašnjeg Juventusovog reprezentativca Antonija Contea i to dok se otišao kupati na plaži.

"Nije mi bilo ugodno. Fizički sam u redu, ali psihički nisam. Pokušali su me izudarati ali sam im srećom uspio umači" - izjavio je novinaru La Gazzette dello Sport vidno uzrujani Conte.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene