Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Capello: Želim gostovati na Bernabeu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izbornik Engleske Fabio Capello izjavio je kako on nema ništa protiv da se prijateljska utakmica protiv Španjolske igra na stadionu Santiago Bernabeu u Madridu. Utakmica bi se trebala odigrati u veljači iduće godine.

'Glasnogovornik Engleskog nogometnog saveza Adrian Bevington je pogriješio i uopće ne znam kako se moje ime pojavilo u ovoj priči. Zašto ja ne bih htio gostovati na stadionu Bernabeu? Pa to je moj dom, tu sam bio trener Reala. Ja imam kuću u Marbelli i svi znaju da volim Španjolsku i Madrid, gdje sam proveo dvije nezaboravne godine', kazao je Capello španjolske medije.  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Španjolce uvrijedile optužbe za rasizam Slika nije dostupna Engleska - Češka 2:2

Svi znaju da volim Španjolsku i Madrid, gdje sam proveo dvije nezaboravne godine Glasnogovornik Bevington jučer je kazao kako Englezi ne žele igrati na Santiago Bernabeu, jer su 2004. španjolski navijači rasističkim uzvicima vrijeđali engleske reprezentativce Shauna Wright-Phillipsa, Ashleyja Colea, Ria Ferdinanda, Jermaina Defoea i Jermainea Jenasa, zbog čega su Španjolci i kažnjeni sa 100.000 švicarskih franaka.

>> Englezi zbog rasizma ne žele igrati u Madridu

'Ja ne odlučujem o tome gdje ćemo igrati, o tome se moraju dogovoriti Engleski i Španjolski savez. Meni je svjedno gdje će se igrati, ali ako bude na stadionu Bernabeu, još bolje', rekao je Capello.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene