Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu se voljele

Umrla mu majka: Zaključao ženu u šupu jer nije prestajala pjevati 'Ding, dong, vještica je mrtva!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan ljutiti Britanac zaključao je svoju suprugu u vrtnu šupu jer je s prevelikim oduševljenjem dočekala vijest o smrti njegove majke.

Andrew Salmon iz Velike Britanije napao je svoju suprugu, udario je, poderao joj košulju, zavrnuo bradavicama te je zaključao u šupu u vrtu. Salmon je naime bio bijesan na svoju suprugu Beverly jer je neprestance pjevala pjesmu 'Ding dong the witch is dead' iz 'Čarobnjaka iz Oza' i to nakon što je saznala da je umrla suprugova majka, njena svekrva, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Hrvatica dala izjavu za RTV Slovenije Za RTV Slovenije Hrvatica izjavom s Pohorja pokorila internet: "Negdje je u šumi..." Ilustracija otkriven uzrok smrti Pronašli tijelo nestale 36-godišnjakinje prilikom čišćenja HE Čakovec

Buduća svekrva joj rekla da je KOKOŠ, a ona...

Kako stoji u izvješću tužiteljstva, Beverly je tog dana došla kući, stvari su je dočekale spakirane, a suprug joj je jednostavno rekao kako ona tu više ne živi prije no što ju je zaključao u šupu. Ona je ipak uspjela izvući se kroz krovni prozor šupe i ući u kuću. Andrew ju je zgrabio za odjeću, ona se poskliznula i pala nakon čega ju je suprug za noge pokušao odvući iz kuće. Zatim ju je nekoliko puta udario.

Policiji je kasnije rekao kako ga je supruga izludila te da je zato pribjegao tim mjerama no da mu je ipak žao zbog svega što joj je učinio.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene