Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imao grižnju savjesti

Bizarno: Pokušao opljačkati benzinsku pa se vratio da ga uhite

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bizaran pokušaj pljačke dogodio se na benzniskoj postaji u kanadskom gradu Winnipegu. 44-godišnji Larrie Davies pokušao je opljačkati benzinsku postaju, a zatim se vratio kako bi ga policija mogla uhititi.

Satnam Singh, zaposlenik benzinske postaje rekao je kako mu je prišao čovjek i rekao, 'imam pištolj, predaj mi sve što imaš u blagajni, sav novac!'.

Pročitajte i ovo Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije Ilustracija Kilometar dalje Naoružan opljačkao benzinsku postaju, sat vremena kasnije sjedio u policiji

Znajući da su vrata zaključana, Satnam je uzvratio, gurnuo pljačkaša, zatvorio prozor i sklonio se.

Kada je pljačkaš otišao, nazvao je policiju koja je stigla za nekoliko minuta. Nažalost, Satnam nije mogao dati policiji sve potrebne informacije.

'Prekrio je tablice automobila s komadom odjeće kako nitko ne bi mogao vidjeti broj tablice', kaže Satnam.

Nakon 40 minuta policijskog ispitivanja i istraživanja dogodio se zanimljiv preokret.

Čovjek, koji se činio kao kupac prišao je blagajni. Satnam ga je počeo posluživati, a zatim je pogledao njegovo lice i shvatio da je to taj isti čovjek koji ga je pokušao opljačkati. 44-godišnji Larrie Davies se vratio iz očite grižnje savjesti.

'Zapravo, ispričavam se. Oprostite, trebao sam novac i zato sam vas pokušao opljačkati, stvarno mi je žao', rekao je Davies.

>>Zagreb: Pokušali opljačkati zlatarnicu, djelatnik ih zaključao

'Policija je bila na odlasku. Pokrenuli su auto u trenutku kada se pojavio i  poviknuo sam im da stanu', kaže Satnam.

Policija je uhitila Daviesa na licu mjesta. Pljačkaš koji se vratio zbunio je Satnama. 'Prekrio je tablice, je li tako? Zatim se vratio. Ne razumijem zašto, ovo je stvarno čudno', rekao je Satnam.

Policajac Eric Hofley se složio. 'Istina, ovo se ne događa baš često. Obično se sud sažali nad ovakvim slučajevima, hoće li to biti i sada, stvarno ne znam', kaže Hofley.

Davies do sada nije bio optuživan niti za jednu pljačku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene