Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije problem u vama

Facebook objasnio što stoji iza problema s objavom statusa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Facebook danas korisnicima diljem svijeta nije 'dao' da objavljuju statuse. Stvar je u međuvremenu riješena, a iz Facebooka su poslali i objašnjenje.

Ukoliko ste danas gubili živce jer vam Facebook nije prihvaćao upis novog statusa, problem nije bio u vama ili vašem računalu. Mashable prenosi kako je problem bio globalan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poticao na mržnju Puljanin putem društvene mreže pozivao na ubojstvo policajaca Slika nije dostupna Nestali let MH370 Panika zbog crne kutije: Intezivirana potraga

>> FOTO A ovako je vlasnik Facebooka zaštitio svoju privatnost!

Ako ste umjesto objave statusa vidjeli poruku poput ove na fotografiji, niste bili jedini. Korisnicima diljem svijeta pri pokušaju objave statusa pojavljivale su se poruke poput 'Došlo je do problema s objavom vašeg statusa. Molimo pokušajte ponovno za nekoliko minuta' i 'Facebook ne radi zbog redovitog održavanja'.

Neki su mogli vidjeti i poruku da je Zemlja okrugla, odnosno pisalo im je jednostavno: 'Poruku nije moguće objaviti na zidu' bez ikakog objašnjenja.

Sat vremena nakon što su problemi počeli, funkcionalnost se postupno počela vraćati, a sada bi sve trebalo raditi u najboljem redu.

Iz samog su Facebooka objavili da iza svega stoji 'održavanje mreže'.

'Dok smo danas radili na održavanju mreže, suočili smo se s problemom koji je nekim našim korisnicima onemogućio objavljivanje na Facebooku tijekom kraćeg vremenskog perioda. Problem smo brzo otklonili i sada smo se vratili 100 posto. Žao nam je zbog bilo kakve neugodnosti koju je ovo možda uzrokovalo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene