Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zapetljao se u lažima

Srbin rusku bogatašicu ugušio dok su vodili ljubav

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpski biker koji je navodno udavio rusku bogatašicu Anu Belogolovu učinio je to jastukom, i to dok su vodili ljubav.

Kako piše srpski Blic 57-godišnja Danijel Jašarević ju je ugušio u 'trenutku strasti' da bi potom, u panici iscenirao kako su u stan zapravo provalili lopovi i izboli je. Listu je informacije otkrio Jašarićev odvjetnik Vječeslav Sepčenko. Njegov klijent je
svjedočio kako se s Anom prvo posvađao jer je ona sumnjala da joj nije vjeran.

Pročitajte i ovo Ukrajinci napali Rusiju Krim, Krasnodar, Belgorod Ukrajina ispalila na Ruse američke projektile: U napad poslali i 60 kamikaza, eksplozije u rafineriji Ubojstvo u Bjelovaru - 4 Krvoproliće u Bjelovaru Što je u pozadini stravičnog zločina? Psihijatar: "Ako netko ima pištolj u sefu i ode po njega..."; Susjedi: "Prije nekoliko godina imali su probleme"

Onda su se pomirili i kad joj je kćerka otišla u šetnju s dadiljom, krenuli su voditi ljubav. U trenutku strasti glavu joj je pokrio jastukom i ugušio je. Kad je shvatio što je zapravo učinio, želio je sve prikazati kao djelo lopova. Uzeo je nož i izbo Anu nekoliko puta. Zatim je njezinu odjeću i posteljinu stavio prati, no radeći to shvatio je da se 'izgubio u lažima' i sam se pokušao ubiti.

U svemu tom još nije jasno zašto je usput sjeo za kompjuter i istipkao lažno Anino oproštajno pismo. Policijska obdukcija utvrdila je da je bogatašica prvo bila ugušena, a zatim izbodena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene