Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rodno mjesto Melanije Trump

SEVNICA NA VRHU SVIJETA Smislili su pjesmu za prvu damu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici Sevnice s posobnom su pozornošću pratili izbore u SAD-u

U Sevnici, rodnom mjestu Melanije Trump, podignuta je američka zastava.

Pročitajte i ovo Joe Biden Predsjednikov govor Joe Biden: "Od dva kandidata za predsjednika, jedan je prestar i mentalno nesposoban" Slika nije dostupna Ostaje u New Yorku? Melania Trump ipak neće preseliti u Bijelu kuću?

Stanovnici ovog slovenskog mjesta s posebnom su pažnjom pratili izbore u SAD-u i nadali se da će njihova nekadašnja susjeda postati Prva dama SAD-a. Želja im se i ostvarila, pa sada gradić s 4900 stanovnika ima najpoznatiju sumještanku na svijetu.

U kafić u centru grada stigao je šampanjac gdje su svi pratili obraćanje Donalda Trumpa koji je izabran za predsjednika SAD-a.

Ondje su svi sretni i ponosni. Kažu, Amerika nije mogla dobiti bolju prvu damu. Odmah po objavi rezultata točio se Sevnički šampanjac, nazdravljalo se, a u samom centru grada u zrak se vinula i američka zastava koja se može vidjeti čak i na automobilima.

Uz sve to se i zapjevalo, slovenski bend je naime smislio i pjesmu za prvu damu koja kaže da je Sevnica sada na vrhu svijeta. U kafiću u centru malog grada od jutra su se skupljali mještani, bilo je tu i obiteljskih prijatelja same Melanie Trump. Svi oni uvjereni su da će se njihova sugrađanka dobro snaći u toj ulozi prve dame.

Donald Trump je na izborima održanima 8. studenog izabran za 45. predsjednika SAD-a.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene