456461
456461
456461
456461
456461

SEVNICA NA VRHU SVIJETA Smislili su pjesmu za prvu damu

  • , 09.11.2016., 14:49
  • Autor:
  • komentara

Stanovnici Sevnice s posobnom su pozornošću pratili izbore u SAD-u

 
 
 
 
Sevnica slavi prvu damu (Video: Dnevnik Nove TV)
Sevnica slavi prvu damu (Video: Dnevnik Nove TV)

U Sevnici, rodnom mjestu Melanije Trump, podignuta je američka zastava.

Stanovnici ovog slovenskog mjesta s posebnom su pažnjom pratili izbore u SAD-u i nadali se da će njihova nekadašnja susjeda postati Prva dama SAD-a. Želja im se i ostvarila, pa sada gradić s 4900 stanovnika ima najpoznatiju sumještanku na svijetu.

U kafić u centru grada stigao je šampanjac gdje su svi pratili obraćanje Donalda Trumpa koji je izabran za predsjednika SAD-a.

Ondje su svi sretni i ponosni. Kažu, Amerika nije mogla dobiti bolju prvu damu. Odmah po objavi rezultata točio se Sevnički šampanjac, nazdravljalo se, a u samom centru grada u zrak se vinula i američka zastava koja se može vidjeti čak i na automobilima.

Uz sve to se i zapjevalo, slovenski bend je naime smislio i pjesmu za prvu damu koja kaže da je Sevnica sada na vrhu svijeta. U kafiću u centru malog grada od jutra su se skupljali mještani, bilo je tu i obiteljskih prijatelja same Melanie Trump. Svi oni uvjereni su da će se njihova sugrađanka dobro snaći u toj ulozi prve dame.

Donald Trump je na izborima održanima 8. studenog izabran za 45. predsjednika SAD-a.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se