Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poljski svećenik napisao knjigu o seksu

'Oralni seks je moralan, orgazam je duhovna ljubav'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poljska Katolička crkva objavila je knjigu 'Seks kakav ne poznajete, za supružnike koji vole Boga', napisao ju je kapucin, otac Ksawery Knotz, a govori o osjetljivom pitanju za religiju.

Nesumnjivo je da će jedno od tumačenja seksa vjerojatno izazvati kontroverze, jer primjerice, otac Knotz smatra da je oralni seks potpuno moralan. 'Ako ste u potrazi za zajedničkim načinom kako probuditi seksualno, to je u redu', rekao je Knotz za Gazetu te dodao kako se u Crkvi o seksu govori negativno te on to želi promijeniti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u Španjolskoj Svećenik optužen da je s dečkom prodavao Viagru: Ponuđeno mu je psihološko i duhovno vodstvo Tik tok svećenik - 2 modernizacija u crkvi Svećenik hit na TikToku: Prije zaređenja igrao nogomet s Livajom i Perišićem, a imao je i djevojke

'Seks je izgradnja odnosa muškarca i žene koja će jačati ako se seks prakticira. Tada seks postaje bolji. Uvjet za to je razumijevanje vašeg tijela', rekao je otac Knotz, koji je za Gazetu komentirao i orgazam.

'Postoji mit da je to nešto pogrešno i da nema veze s Bogom, koji, prema tom mitu, zahtijeva da ljudi vjerojatno samo nose križ i osjećaju patnju. Orgazam nije samo tjelesno iskustvo, već i duhovna ljubav para. Tada se u ljudskim srcima događa nešto važno. Preko ovog ljudskog iskustva može se razumjeti da se odanost Bogu ne odnosi samo na dosadu, sjedenje i čitanje Svetog pisma', kaže svećenik.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene