Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve je vidio

Muškarac spasio troje djece koje je majka pokušala ubiti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena iz Philadelphije pokušala je ubiti sebe i svoje troje djece sletjevši kombijem u rijeku, no sve ih je spasio jedan muškarac koji je vozio iza njih.

Incident se dogodio u utorak predvečer u blizini gradića Florence, nakon što je majka Joann Smith (49) izvela djecu na sladoled, javlja FoxNews. Potom je krenula kući i u jednom trenutnu namjerno sletjela u rijeku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za ožujak Roditelji, provjerite svoje račune: Počinje isplata dječjeg doplatka Dijete s knjigom Festival knjiga "Pazi, knjiga!": Rastući trend ulaska u svijet čarolije razveselio i djecu i autore

Sve to gledao je Darnell Taylor koji se sa suprugom vozio iza njih. Odmah je zaustavio auto i krenuo u pomoć te cijelu obitelji izvukao iz vode.

'Mama mi je prerezala vrat i htjela me ispeći u pećnici...'

'Djeca su zapomagala, a prozor na kombiju bio je zatvoren. Rekao sam djevojčici da ga pokuša slomiti i to je učinila', prepričao je spasilac.

Policija je protiv majke, koja je duševna bolesnica, podigla optužnicu za pokušaj ubojstva troje malodobnika te njihovo zanemarivanje. Određena joj je jamčevina u iznosu od 600.000 dolara. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene