Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan maloljetnik

Mumbai: Petorica muškaraca optuženi za brutalno silovanje novinarke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet muškaraca optuženo je u četvrtak za grupno silovanje foto-novinarke u Mumbaiju, nakon što je krajem kolovoza sličan napad izazvao val zgražanja u Indiji.

Četiri odrasle osobe pojavile su se pred sudom u Mumbaiju kako bi ih se optužilo za grupno silovanje i prisilno zadržavanje.

Pročitajte i ovo Travel blogeri Fernanda i Vincente Horor na putovanju Dramatična objava popularnih blogera: "Večeras su je grupno silovali, njih sedmorica, kurvini sinovi!" Slika nije dostupna Trojica u bijegu Zločin koji je šokirao svijet: Uhićen i drugi silovatelj mlade novinarke

Peti osumnjičeni, maloljetnik u trenutku događaja 22. kolovoza, također je optužen pred sudom za maloljetnike, kazao je glasnogovornik policije u Mumbaiju Satyanarayan Choudhary.

Pet muškaraca osumnjičeno je da su u bogatoj četvrti Mumbaija silovali 22-godišnju ženu koja je fotografirala za jedan časopis, u društvu kolege, što liči na aferu koja je potresla Indiju krajem 2012.

Mlada žena hospitalizirana je na tjedan dana u Mumbaiju zbog brojnih ozljeda.

>> Grupno silovanje indijske novinarke šokiralo svijet

Grupno silovanje u gradu koji se smatra sigurnijim za žene od New Delhija izazvalo je val zgražanja na društvenim mrežama, u parlamentu i među novinarima koji su organizirali prosvjed.

Pet muškaraca prišlo je mladoj ženi u četvrti Shakti Mills dok je fotografirala stara zdanja, s kolegom. Napadači su isprebijali muškarca, zavezali ga i silovali ženu na osamljenom mjestu te četvrti Mumbaija, gospodarskog i financijskog središta Indije.

U prosincu prošle godine 23-godišnja studentica divlje je napadnuta, pretučena, silovana i bačena na cestu u New Delhiju. Njezin pratioc je pretučen. Umrla je od ozljeda.

Četiri muškarca nedavno su osuđena na smrt za to kriminalno djelo. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene