Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prestravila mještane

Možete li dokučiti što je bilo na pameti ovoj djevojci?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojka iz Češke toliko se napušila marihuane da su je morali spašavati vatrogasci - ali s dalekovoda, po čijim je kabelima počela hodati, misleći da zapravo hoda po visećem mostu.

Igrajući se sa životom i hodajući po visokonaponskim kabelima na oko 13 metara visine, djevojka iz mjesta Zlin pokušala je prijeći rijeku Moravu, prethodno se popevši na stup dalekovoda. No, lokalni stanovnici primijetili su je i odmah nazvali hitnu službu.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

'Bila je to prava noćna mora, jer bila toliko pod utjecajem droge da je nitko nije mogao razumjeti što govori. No, bila je uvjerena kako je dalekovod zapravo most preko rijeke Morave', rekao je za Denik.cz glasnogovornik policije Jan Macalikova.

Nakon dva sata nagovaranja, policija i savjetnici za odvikavanje od droga uspjeli su 21-godišnju djevojku nagovoriti da siže s 'mosta'. Prebačena je u bolnicu gdje su joj pomogli da dođe k sebi od utjecaja droge.

'Imala je sreću da se opet nije nadimila, ali od visokog napona', istaknuo je glasnogovornik policije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene