Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odmrznuta imovina

Ukidanje sankcija izazvalo bijes javnosti! Miloševićeva udovica tvrdi da živi od mirovine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelji Slobodana Miloševića ukinute su sankcije i odmrznuta imovina što je izazvalo bijesnih brojnih skupina koje smatraju da su Miloševići ukrali 'milijarde' i pospremili ih na strane račune.

Nakon medijskih napisa o odmrzavanju imovine obitelji Slobodana Miloševića u zemljama Europske unije, oglasila se Miloševićeva udovica Mirjana Marković koja je rekla kako ni ona, ni njen pokojni suprug, ni njihova djeca nemaju, niti su ikad imali imovinu u zemljama EU, piše Kurir.

Pročitajte i ovo Ilustracija Već se događalo Rusija bombardirala Rusiju! "Vojska je sve morala uništiti na licu mjesta" Vladimir Putin Prema RIA-i Ako joj se zaplijeni imovina, uzvratit će istom mjerom: Rusija na raspolaganju ima 288 milijardi dolara imovine!

'Sve što imamo je u Srbiji. U Požarevcu imamo kuću koju smo voljeli i koju volimo. U njenom dvorištu počiva Slobodan. U Beogradu imamo kuću od čije rente smo se dijelom izdržavali, a tu kuću danas ne možemo ni izdati, ni prodati. To je jedina naša imovina', rekla je Mira Marković.

Markovićeva tvrdi kako su priče o milijardama koje je njena obitelj odnijela u Rusiju potpune besmislice.

Miloševićevoj obitelji ukinute sankcije: 'Srbija pokazala da se zločin isplati'

Miloševićeva udovica bila je upitana i od čega sada živi u predgrađu Moskve. Kaže kako živi o mirovine od 58.000 dinara (oko 3.800 kuna), a da je u Moskvu stigla 's kovčegom u kojem su bila tri para naočala, dvije suknje, dva džempera i kutija aspirina'.

'Slobodan je jedini predsjednik države, valjda na svijetu, koji nije imao pravo na svoju penziju. Priče da smo sve što smo mogli iznijeli iz Srbije, na račune raznih banaka, su najobičnije projekcije onih koji bi, da su na našem mjestu bili, živjeli u izobilju', rekla je Markovićeva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene