Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Anegdote i skandali

Kako zapravo izgleda život stjuardese: Šivanje putnika, pobačaj u wc-u...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mandy Smith 10 godina radila je kao stjuardesa, a danas su joj ostale borjne anegdote, ali i šokantna iskustva.

Mandy Smith (40) iz Teesside 10 je godina radila kao stjuardesa, a priče koje danas priča nisu samo one o putovanjima diljem svijeta, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Njegovi savjeti Amerikanac došao živjeti u Hrvatsku i zarađuje 4500 dolara mjesečno: Volio bih da sam ovo prije znao Advent u New Yorku Advent Običaji se razlikuju diljem svijeta, ali atmosfera koju donosi najradosniji blagdan posvuda je ista

Na nju su bacali hranu, za vrijeme jednog od letova putnica pretrpjela je pobačaj u avionskom wc-u... U svim tim situacijama ona je trebala zadržati profesionalnost.

O svom iskustvu napisala je i memoare koji su objavljeni prošli mjesec. Za MailOnline progovorila je o nekima od najboljih anegdota, ali i od skandalima.

'Radimo i od 3 ujutro i od 21 navečer, danima ne vidimo obitelj, zar je nas 200 krivo za propast CA?'

'Zabavljali smo se, ali izostavila sam dosta toga jer nisam htjela da izgleda kao da je to sve što smo radili', rekla je i dodala kako želi naglasiti da je osoblje odgovorno obavljalo svoj posao. Ipak, i oni su zabrljali nekoliko puta. Jedna stjuardesa uhvaćenja je u oralnom seksu s članom boy banda zbog čega je dobila otkaz na licu mjesta.

Međutim, putnici su bili puno gori. 'Muškarac mi je bacio pizzu u lice, rekao je da nije dovoljno dobra da bi je njegov sin jeo', ispričala je, a onda se prisjetila i žene s kojom su se morali boriti kako bi je smirili. 'Glavom je udarila mog kolegu i raskrvarila mu nos dok ju je pokušavao obuzdati', ispričala je.

Jednom prilikom morala je zašiti muškarca čiji su šavovi na trbuhu popucali. Koliko god situacije bile traumatične, ona i ostatak posade morali su pomagati.

Šok u avionu: Mladić s Kosova žiletom napao stjuardesu i zatvorio se s njom u WC!

Nisu samo problematični putnici ti koji život stjuardesa i pilota čine teškim. Tu su i promjene vremenskih zona, izostanak mjesečnice...'I svatko tko misli da su stjuardese seksi treba znati da ispod odore ne nosimo čarape i haltere nego tajice i pojaseve koji služe za sprječavanje proširenih vena', rekla je.

Naravno posao ima svoje prednosti. Putovanje prvim razredom, egzotični odmori, upoznavanje poznatih...

Danas Mandy živi mirnim obiteljski životom sa suprugom i dvogodišnjom kćeri. Ipak, svoj šareni život za vrijeme karijere u Virgin Atlanticu nikad ne bi mijenjala. 'Stekla sam izvanredne prijatelje i obišla cijeli svijet', kaže.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene