Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Jeo omiljeni slatkiš

2-godišnjak se ugušio lizalicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvogodišnji dječak iz Velike Britanije ugušio se jedući svoj omiljeni slatkiš - lizalicu.

Maleni dječak lizalicu je dobio od roditelja kao poslasticu nakon večere, no dječak se nedugo nakon toga počeo gušiti, a njegov stariji 13-godišnji brat priskočio mu je upomoć. Zgrabio je štapić lizalice u ruku, no slatkiš se dječaku zaglavio u grlu i nesretni se mališan ugušio.

Pročitajte i ovo Screenshot Dramatični trenuci VIDEO Dječak na rubu smrti, majka paničari, a policijska kamera otkriva što je napravio policajac Ilustracija TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU Dječak se ugušio žirom, objavljeni detalji tragedije: ''Utrčali su unutra doktori i sestre…''

>> Curica (2) ne smije plakati, jer će umrijeti

'Poputno smo devastirani. Često smo mu davali slatkiše, lizalice ili sladoled, nakon što bi popio svoj čaj. Kad smo ga pitali što bi htio, rekao nam je 'lizu'', ispričala je za Daily Mail shrvana majka Dawn Dean. Dodala je kako je prošlo samo 30 sekundi prije nego li je njegov stariji brat Michael primijetio kako nešto nije u redu i priskočio mu upomoć. 'Pokušao mu je izvaditi lizalicu van iz usta, no u rukama mu je ostao samo štapić', rekla je majka.

Ubrzo je stigla i hitna pomoć, no maleni je dječak umro na putu do bolnice. Njegovi roditelji uputili su apel proizvođačima lizalica i ostalih slatkiša da stave veća upozorenja na lizalice ili da neke od njih jednostavno naprave manjima. 'Imali smo dvije i pol prekrasne godine s njim. Bio je pun života i bio je vrlo blizak s bratom', rekli su na kraju roditelji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene