Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljerka Mintas-Hodak nakon 100 dana

Ljerka Mintas-Hodak: 'Strpljiva sam'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je ravnatelj policije u Beogradu potvrdio da su na tragu razriješenja ubojstva u središtu Zagreba mnogi su se digli na noge. Iako je od ubojstva Ivane Hodak prošlo više od 100 dana, a ništa se ne zna, njezina majka i dalje vjeruje u policiju i istragu.

Potresena, ogorčena, tužna, a opet hrabra. Majka ubijene Ivane Hodak ni 102 dana nakon ubojstva kćeri jedinice ne zna istinu. U moru razočaranja, spas je, kaže, pronašla u vjeri, no tuga izvire iz očiju. Ipak, ne gubi nadu. Još uvijek vjeruje da će policija pronaći ubojice i nalogodavce, te ih privesti pravdi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije kobnog dana kupio šampon Suđenje: Šlogar nije kupio skupi šampon Slika nije dostupna Pomoć onima koji nemaju Stipendije zaklade I. Hodak: 'Neka žive Ivanine ideje'

'Ja imam razumijevanja za činjenicu okolnosti pod kojima se to dogodilo i da je to jedan kompliciran slučaj te da istraga dugo traje. Spremna sam uvažiti vrijeme koje je potrebno da se doista provede kvalitetna istraga i pronađu pravi nalogodavci i ubojice', kaže Ljerka Mintas-Hodak.

Rezultati istraga zasad su polovični. Dok su u slučaju ubojstva Ive Pukanića uhićene sitne ribe, ubojice i naručitelji Ivane Hodak još su izvan dosega pravde. Policija tvrdi kako sve zna, no čeka dokumentaciju.

Majka mučki ubijene Ivane i dalje strpljivo čeka, no rezultata nema. Skalpel koji su novi ministri ponosno najavljivali, očito je malo zakazao. Ivana je ubijena u središtu grada, s dva hica u glavu. Ubojica, a kamoli nalogodavac još nisu pronađeni.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene