Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HDZ na niskim granama

Zašto se u pratnji 3 ministra otvara mala dionica autoceste?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otkako je na vlasti, premijerka nije imala lošiji mjesec. Tako pokazuju rezultati ekskluzivnog istraživanja Nove TV i Ipsos pulsa.

Premijerka još uvijek ima vjerne birače, no i njih je sve manje. Podupire je svega 22 posto građana. Zoran Milanović zadržava konstantu u popularnosti. SDP uživa potporu 31 posto građana. I tako je već mjesecima. HDZ je pao na 22 posto. Toliko su imali u vrijeme Sanaderova odlaska.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ekskluzivno istraživanje za Dnevnik Nove TV Milanović u problemu: Želi na vlast, a oporbeni blok potporu! Slika nije dostupna Ekskluzivno istraživanje Dnevnika Nove TV Ekskluzivno: Za građane su presudom izjednačeni žrtva i agresor

SDP poručuje kako će i dalje nastaviti s politikom kojom se planiraju vratiti na vlast. 'Da bi došlo doista do promjene vlasti treba se stvoriti bolja alternativa. Naša je zadaća svaki dan pokazivati da smo mi ta alternativa i da smo bolji. Vlast ne pada s neba, treba se potruditi', pojasnio je SDP-ov saborski zastupnik Arsen Bauk.

U SDP-ovoj taktici dominiraju optužbe na račun HDZ-a. 'Ne možete reći da je vrh SDP-a kriminalna organizacija u političkom smislu kad je tu titulu zadržao vrh HDZ-a', rekao je SDP-ovac Željko Jovanović. 'Vi, vrh SDP-a, ruši temeljna načela ustavnog poretka', odgovorio mu je HDZ-ovac Vladimir Šeks na burnoj raspravi u Saboru.

>> HDZ pada, Jadranka Kosor nikada lošija!

Ovakve rasprave ne pomažu SDP-u. HDZ-u su više štete nanijeli Damir Polančec i Ivo Sanader kao i nezadovoljstvo građana životnim standardom. Da su sutra izbori SDP-ova koalicija imala bi potporu više od 40 posto građana, aktualni vladajući tek 25 posto. Ne čude stoga akcije poput otvaranja 4 kilometra autoceste u pratnji čak tri ministra ili pak dodjele stanova povratnicima koji u njima žive već mjesecima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene