Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna traka u svakom smjeru

FOTO Zagreb: Branimirova ulica napokon u jednom komadu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako nije napravljena onako kako je u startu zamišljeno, Branimirova ulica od danas je napokon spojena i kao takva puštena u promet.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jutros je otvorio spojenu Branimirovu ulicu. Iako ona ni danas nije spojena onako kako je to zamišljeno, Bandić je već ranije govorio kako vjeruje da će se uspjeti nagoditi i s onim stanarima s kojima još nisu riješeni zemljišni odnosi pa bi tada Branimirova trebala biti spojena s po dvije trake u svakom smjeru.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić" Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana

Do tada, na novootvorenom dijelu, jedna je traka u svakom smjeru.

>> Bandić: Ne vodim predizbornu kampanju već radim svoj posao

Branimirova ulica Zagrepčanima je već dugo trn u oku upravo zbog nesređenih imovinsko pravnih odnosa zbog kojih se do sada moralo obilazno voziti zbog tristotinjak metara koji su dijelili tzv. staru Branimirovu od nove Branimirove ulice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene