Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Referendum o braku

VIDEO Zagrljeni Hajdaš Dončić i Zmajlović: 'Ja i moj dečko'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uskoro će biti objavljen spot u kojemu članovi Vlade iznose svoj stav o predstojećem referendumu o braku. Donosimo zanimljive kadrove sa snimanja.

Članovi hrvatske Vlade snimaju spot u kojem će javno izraziti svoj stav o predstojećem referendumu o braku, koji je raspisan za 1. prosinca.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Ministromat Osvanula nova stranica maštovitog naziva: "Pričekajte svoj red. Isplati se, zna se!" Slika nije dostupna Referendum o braku Vlada demantira Puhovskog: Ne idemo ruku pod ruku sa Željkom Markić

>> Severina poslala važnu poruku - 'Bit ću ponosna 1.12...'

Raspisivanje je zatražila građanska inicijativa 'U ime obitelji', koja je u tu svrhu prikupila više od 680.000 valjanih potpisa. Građanima će biti postavljeno pitanje sljedećeg sadržaja: Jeste li za to da se u Ustav RH unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca?

Tijekom snimanja, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić i ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović kroz šalu su se zagrlili, a Hajdaš Dončić je uz smiješak kazao: 'Ja i moj dečko'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene