Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije baš jasno...

VIDEO: Kamo to zapravo ide Željko Kerum?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prodaje li Kerum očajnički svoju imovinu da pokrpa dugove ili tek prebacuje novac u nove velike projekte? Ovih dana mnogi su skloni prvoj verziji po kojoj Kerumu godina nije dobro krenula. Između ostalog, i njegova velika uzdanica, Milan Bandić, neslavno je završio na izborima.

Ne prodajem imovinu nego se udružujem sa NTL-om, tvrdi Kerum. No, još u studenom 2008. Kerum je pozvao novinare i svečano obznanio da se udružio sa Studencom, Tommyjem i Gavrilovićem u NTL lanac. Točnije, svaki od vlasnika unio je tada u NTL svoje trgovine. Tako sada nije jasno o kakvom točno udruživanju Kerum govori. 'Ja to ne bih nazvao prodajom nego kapitalnim povezivanjem', kaže danas Kerum. S druge strane, vlasnici Studenca i drugi iz iz NTL-a izjavljuju da su kupili Kerumove trgovine. Krije li to Kerum prodaju, pitaju se Splićani? Jesu li ga zaista krediti natjerali da se riješi glavnog biznisa?

Pročitajte i ovo Ilustracija 17. ožujka Provjerili smo koje su trgovine otvorene ovu nedjelju Dražba vozila javna dražba Auto za 100 eura? Država se rješava svojih starih vozila, ima motora, kombija, kamion...

Vidi li spas u politici?

Kerumova oporba su i SDP i HDZ . Kažu kako gradonačelnik o svemu nejasno govori ili šuti. A stigao je kao ekonomsko spasenje Splita. 'Došao je govoreći da nije političar nego poduzetnik, da je stvorio milijune eura pa će stvoriti i za Grad Split, da će dati radna mjesta, stanove...Sad se vidi gola istina', kaže Dujomir Marasović iz HDZ-a, dok SDP-ovac Ivo Baldazar kaže kako oni 'ne znaju što se događa', ali da se očito nešto događa. Kerum poručuje da nema vremena za trgovinu te da će se baviti hotelijerstvom. No, njegov hotelski projekt , hotel Marjan, nikako da se dovrši. Opet novac, priča se da Kerum naveliko duguje izvođačima. 

Vidi li Kerum spas u politici? Koliko njegova novoosnovana stranka ima članova nećemo ga pitati. Ni koliko mu ide u prilog što su na nizbrdici Sanader, koga je hvalio, i Bandić, kome je pjevao. Ali kuda ide Kerumovo carstvo, pitaju se mnogi, najviše oni kojima egzistencija ovisi o njegovom biznisu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene