Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doznajemo od odvjetnika

Sanader u kolicima: Uganuo nogu na stepenicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši premijer Ivo Sanader svojoj je obrani priključio i jednog od ponajboljih zagrebačkih odvjetnika Čedu Prodanovića.

Informaciju nam je potvrdio sam odvjetnik Prodanović, kao i Goran Suić, isto tako Sanaderov odvjetnik. Prodanović je rekao  kako mu je bivši premijer punomoć potpisao u salzburškom zatvoru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Loše stanje s nogom Bivši premijer morat će na još jedan pregled, ispitivanje opet u zatvoru Slika nije dostupna Zatvorenici vikali 'Ivo, lopove' Znatno mršaviji Sanader iz Remetinca poručuje: Nisam u osvetničkoj misiji

'On jedva čeka da vidi tko ga i za što sve tuži. Glavni poslovi tek slijede, treba vidjeti dokazni materijal nakon iskaza u Zagrebu', rekao je za Dnevnik.hr Prodanović. 'On je u dobroj psihofizičkoj kondiciji i drži se sjajno za čovjeka koji je već šest mjeseci u pritvoru', dodao je.

Najzanimljiviju stvar Prodanović je spomenuo na samom kraju razgovora, rekavši kako je bivši premijer Sanader doživio malu nezgodu na stepenicama. 'Iskrenuo je nogu na stepenicama i ima gips te hoda na štakama, ili se kreće u kolicima, ali nije ništa strašno', istaknuo je Prodanović.

Prodanović i Suić će tako činiti odvjetnički tandem ive Sanadera, kojeg USKOK tereti za korupcijske afere u Fimi mediji, HEP-u, BMW proviziji za kredit Hypo banke, te drugim slučajevima. Sanader ostaje isto tako pri odluci da ga se hitno izruči Hrvatskoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene