Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komentar na prometnu nesreću

Ostojić o Čačiću: Da se to meni dogodilo, bio bi to kraj moje političke karijere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je i Ranko Ostojić rekao što misli o Radimiru Čačiću i sudskom procesu koji se protiv njega vodi u Mađarskoj.

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić osvrnuo se na prometnu nesreću Radimira Čačića u Mađarskoj za koju se iščekuje presuda.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Osijeka Policija objavila detalje nesreće u kojoj je poginuo muškarac Ilustracija Očevid u tijeku Teške prometne nesreće na dva kraja Hrvatske: Jedna osoba poginula, još jedna završila u bolnici

'Da se to meni dogodilo, to bi bio kraj moje političke karijere', rekao je Ostojić i time dao do znanja što misli o položaju prvog potpredsjednika Vlade.

Predsjednik RH Ivo Josipović nije želio komentirati sudski proces koji se u Mađarskoj vodi protiv Radimira Čačića, prije nego što bude donesena konačna presuda. 'Nemojmo trčati pred rudu', rekao je Josipović.

>> 'Iskreno, smatram da Čačić uopće nije trebao biti član Vlade'

Podsjetimo, Ostojić nije prvi SDP-ovac koji je dao ovakvo mišljenje o Radimiru Čačiću. Bivša ministrica Mirela Holy rekla je našim novinarima kako iskreno smatra da Čačić uopće ne bi trebao biti član Vlade.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene