Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zamjena samo tu?

Obradović Mazal dolazi na mjesto Polančeca u HFP-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Do imenovanja ministra gospodarstva, rada i poduzetništva predsjednikom i članovima imenovani su Petar Čobanković, Bianca Matković i Tamara Obradović Mazal, stoji u priopćenju.

Dužnosti dosadašnjeg predsjednika i članova Upravnog odbora Hrvatskog fonda za privatizaciju razriješeni su Damir Polančec, Petar Čobanković, radi odlaska na novu dužnost, te Slobodan Uzelac, na osobni zahtjev, a do imenovanja ministra gospodarstva, rada i poduzetništva predsjednikom i članovima imenovani su Petar Čobanković, Bianca Matković i Tamara Obradović Mazal, stoji u priopćenju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Više od 150 država Postignut globalni sporazum o postupnom izbacivanju plinova HFC-a iz upotrebe Slika nije dostupna Slučaj 'mali Maestro' AFERA 'PEKA' Gotovac i Stanić oslobođeni na trećem suđenju

>> Polančec podnio ostavku: Mesić vršio pritisak da SMS dobije kredit

Radi odlaska na novu dužnost, Miljenko Pavlaković, koji je predstavljao Vladu RH, opozvan je s dužnosti člana Glavne skupštine HEP-a, a Nadzornom odboru društva predloženo je imenovanje novih članova Uprave HEP-a Snježane Pauk, Dubravka Lukačevića, Velimira Rajkovića, Miljenka Pavlakovića i Damira Pečvarca, priopćeno je danas sa zatvorene sjednice Vlade. (Hina)

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene