Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plaća za rujan

Isplaćena još jedna plaća radnicima Imunološkog!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon plaće za kolovoz, radnicima Imunološkog danas je isplaćena i plaća za rujan.

Državni ured za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) izvijestio je u petak da je radnicima Imunološkog zavoda isplaćena plaća za rujan, a ubrzo se očekuje isplata još dviju zaostalih plaća, za listopad i studeni.

Pročitajte i ovo Ilustracija Osigurana sredstva Dobra vijest za starije osobe: Započinje isplata nacionalne naknade Ilustracija 1,63 milijarde eura Počela je isplata novih plaća za zaposlene u javnoj upravi: Objavljeno i koliko su veće

Radnicima je zaostala plaća za kolovoz isplaćena u ponedjeljak, 8. prosinca, nakon što su bolnice naručile robe iz zaliha Imunološkog zavoda. Robu su prvi povukli KBC Rijeka i KBC Zagreb, te bolnice Dr. Fran Mihaljević i Merkur, a kasnije su im se priključili KB Sveti Duh u Zagrebu, KBC Split i KBC Osijek.

Ako radnici odu zbog neiplate plaća Imunoški bi se mogao ugasiti

DUUDI u priopćenju navodi kako se priprema odluka o početnoj cijeni, broju dionica i provedbi postupka javnog prikupljanja obvezujućih ponuda za Imunološki zavod, koja će u najkraćem roku biti poslana Vladi.

Po donošenju odluke zainteresirani potencijalni investitori moći će obaviti dubinsko snimanje Imunološkog zavoda, kako bi se priveo kraju započeti postupak prodaje dionica Zavoda javnim prikupljanjem ponuda. (hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene