Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kultna zabava

VIDEO: Bili smo na najiščekivanijoj brucošijadi godine!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć je održana glasovita brucošijada FER-a.

Nadaleko se proširila priča o glasovitoj brucošijadi FER-a. Prema riječima organizatora, okupilo se oko tri i pol tisuće ljudi na brucošijadi koja je organizirana u samoj zgradi Fakulteta računarstva i elektrotehnike. Potrudili su se zadovoljiti svačije glazbene ukuse, pa se svirka održavala na tri pozornice. Na glavnoj su pozornici brucošijadu zaključili Dječaci, kojima su prethodile grupe Elemental i S.A.R.S.

Većih izgreda nije bilo, zaštitari su pazili na red, organizacija je bila besprijekorna. Prodano je nešto manje karata nego prethodnih godina, ali to je bila odluka kojom su željeli smanjiti gužvu i omogućiti posjetiteljima lakše obilaziti pozornice.

>> Tri streama UŽIVO s najveće brucošijade: Počela studentska zabava!

Među studentima je FER-ova brucošijada već zadobila kultni status. O njoj se priča i tjednima i mjesecima nakon što završi i s nestrpljenjem je se očekuje svake akademske godine. Posjetitelja je bilo i iz cijele Hrvatske, ali i iz drugih zemalja.

Fakultet, kažu organizatori, nakon brucošijade i ne izgleda tako strašno kao što se misli. U roku od dva-tri dana počiste sve i brucošijade kao da nikad u hodnicima nije bilo.

Kamera Dnevnik.hr-a bila je na brucošijadi, a kako su se zabavili studenti i oni koji se tako osjećaju pogledajte u našem vide prilogu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene