Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na putu u Austriju

Andrej Plenković u petak ne ide na razgovor kod predsjednice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Andrej Plenković u petak će boraviti u radnom posjetu Republici Austriji. To ujedno znači i da neće doći na razgovor s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović o aktualnoj političkoj situaciji u Republici Hrvatskoj sa čelnicima političkih stranaka i ostalim zastupnicima Hrvatskoga sabora.

Kako doznajemo, radi se o ranije dogovorenom sastanku pa će kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u ime HDZ-a ići dužnosnici iz stranačkog vodstva, a ne čelnik HDZ-a, Andrej Plenković.

Tijekom boravka u Beču, predsjednik Vlade susrest će se sa saveznim kancelarom Republike Austrije Christianom Kernom i sa saveznim predsjednikom Republike Austrije Alexandrom Van der Bellenom. Nakon toga, održat će predavanje na Diplomatskoj akademiji Beč, a sastat će se i s predstavnicima hrvatskog iseljeništva u Republici Austriji.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sasuo paljbu po svima Plenković: "Milanović više kao predsjednik ne postoji! On to jako dobro zna. Trebao bi podnijeti ostavku" Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković se hvalio Rafaleima, najavio i što će biti iduća ulaganja u vojsku

Podsjećamo, predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović u petak ujutro održat će razgovore o aktualnoj političkoj situaciji u Republici Hrvatskoj sa čelnicima političkih stranaka i ostalim zastupnicima Hrvatskoga sabora, na temelju članka 94. stavka 2. Ustava RH, priopćeno je u četvrtak popodne iz Ureda predsjednice Republike.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene