Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Vrijedna 100 tisuća kuna

Policija pronašla 4 kg marihuane kod vozača bez vozačke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka je policija zaplijenila četiri kilograma marihuane vrijedne 100 tisuća kuna.

Zagrebačka je policija jučer dovršila kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom i zaplijenila četiri kilograma marihuane, koja bi u uličnoj preprodaji dostigla cijenu od oko 100.000 kuna, izvijestili su na konferenciji za novinare.

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Opojna sredstva u školi - 2 Tko je odgovoran? Učenici se drogirali za vrijeme nastave, pronašli im opasne opijate: "Po meni 99 posto odgovornosti snose roditelji"

Prilikom redovite kontrole vozila i vozača kod naplatnih kućica Lučko, policija je u četvrtak, 28. listopada legitimirala 30-godišnjaka, te utvrdila da vozi bez vozačke dozvole i da je pod utjecajem amfetamina, a pretragom vozila na stražnjem sjedalu pronađena su četiri kilograma marihuane.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 30-godišnjak nabavljao veće količine marihuane, koju je potom preprodavao na ilegalnom narko tržištu. Osumnjičeni je već evidentiran kao višestruki počinitelj kaznenih djela teških krađa, krađa, prikrivanja, izrade i nabavljanja oružja te jedne prijevare.

>> U THC crkvi marihuana je 'sakrament'

Zbog sumnje da je preprodavao veće količine marihuane, protiv njega je podnijeta kaznena prijava i jučer je doveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu. Prekršajnom sudu u Zagrebu bit će podnesen i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, upravljanja motornim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje te upravljanja motornim vozilom pod utjecajem opojnih sredstava. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene