Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadobio teške ozljede

Strašna nezgoda u Sesvetama: Dječak (1,5) pao sa 6 metara visine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednoipolgodišnje dijete igrajući se ispred zgrade palo je sa 6 metara visine. Dječak je s teškim ozljedama prebačen u Klinički bolnički centar Zagreb.

Policija istražuje kako je došlo do nesreće. Obitelj dječaka je u šoku. Kažu, zajedno sa susjedima u nekoliko navrata upozoravali su gradske vlasti da je ograda ispred stambenih zgrada opasna, najviše za djecu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje očevid Dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći kod Duge Rese: Promet je u prekidu Hitna pomoć, ilustracija Crni dan u Varaždinu Beba ozlijeđena u nesreći, a u drugom sudaru ozlijeđen dječak (12)

Nesretni je dječak je sjeo uz ogradu i pao sa šest metara visine. S frakturom glave hitno je prevezen na Rebro gdje leži pri svijesti, ali s teškim ozljedama.

Očajni susjedi očekuju da im gradske vlasti pomognu. Djeca na ovim ogradama često vole sjediti, ali adekvatne zaštite nema.

'Mislim da bi trebalo nešto poduzeti, pisala se peticija, ali nitko ništa ne poduzima dok netko ne izgine tamo. I to nije prvi slučaj da se dogodilo', rekao je otac ozljeđenog dječaka.

Ovo je već treća nezgoda na istom mjestu. A napuknuta stakla stoje već mjesecima. Dok policija istražuje kako je do nezgode jednoipolgodišnjeg dječaka došlo i tko je krivac, očajni roditelji strepe za svoje dijete ispred bolnice. I čekaju dobre vijesti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene