Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brutalni napad

Bjelovar: Divljački ga pretukli zbog pjevušenja?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U središnjem bjelovarskom parku nepoznati su mladići okrutno pretukli 23-godišnjeg B.C., inače, igrača jednog rukometnoga kluba, koji se u pratnji djevojke, s kojom je te večeri izišao, vraćao kući.

U fizičkom napadu oko 1.45 sati mladić je teško ozlijeđen po glavi i licu i leži u bjelovarskoj Općoj bolnici, piše Večernji list. Njegova majka kaže da je idući kroz park s djevojkom pjevušio neku pjesmu. Sleđa mu je prišla skupina nepoznatih mladića i upitala ga što to pjeva, a on im je odvratio upitavši ih je li pjevanje zabranjeno. Napadači su potom grubo nasrnuli na nesretnog mladića, koji je nakon jednog od brojnih udaraca pao i udario u parkirani automobil. Obliven krvlju ostao je ležati na pločniku, a djevojka je pozvala policiju i hitnu pomoć.

Djevojka koja je bila u njegovu društvu rekla je kako se sve dogodilo munjevito. Napadači su ga zaskočili sleđa i počeli bjesomučno udarati po cijelom tijelu.  Kako je nesretnom mladiću teško ozlijeđena glava, ponajviše lice, na kojem su slomljene jagodične kosti te čeona kost i dio čeljusti, obitelj je angažirala odvjetnicu.  Dežurni liječnik pak na bjelovarskom kirurškom odjelu nije mogao govoriti o detaljima, no potvrdio je kako je mladićevo zdravstveno stanje jučer bilo stabilno, a najavio je kontrolne pretrage glave uređajem CT kako bi se utvrdilo nije li mu ozlijeđen mozak.

Zanimljivo je kako bjelovarska policija na novinarski upit o događajima tijekom vikenda nije ni spomenula taj okrutni napad. Dežurni iz OKC-a izjavio je da to nije učinjeno zbog istražnog postupka, koji još traje, to više što je među napadačima bilo i maloljetnika, piše Večernji list.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene