Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubomorni mladić

USMRTIO ju zabunom, a zatim ubio sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je shvatio da je pucao u krivu ženu, pucao je sam sebi u glavu.

Dužnosnicu srbijanske općine Vrbas ubio je iz lovačke puške u noći na petak nedaleko općine Jezero u Republici Srpskoj u BiH ljubomorni mladić koji je mislio da se u sobi motela nalazi njegova djevojka, a nakon što je utvrdio što je učinio i sam je počinio samoubojstvo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Dalmaciji Tragedija u Makarskoj! Ženi pozlilo nakon što ju je muškarac gurnuo i udario joj psa, preminula je Iris Žerić, koordinator kampa Lipa Migrantski kamp Lipa Nakon što je razbijen krijumčarski lanac koji je zarađivao milijune eura Dnevnik Nove TV doznao što se događa u kampu pored granice s Hrvatskom: "Ima ih na svakom koraku"

Kako su u petak izvijestili mediji u BiH, pomoćnicu gradonačelnika mjesta Vrbas kod Novoga Sada ubio je triedesetogodišnjak.

Ubijen srpski mafijaš koji je tvrdio da ima snimke švedskog kralja u orgijama

On se ranije tijekom noći posvađao sa svojom djevojkom, koja radi u motelu te se po navodima medija oko tri sata izjutra, vratio u motel s lovačkom puškom u rukama. Ušao je u sobu u kojoj je ranije spavala njegova djevojka, no kobne noći u toj sobi bila je pomoćnica načelnika općine Vrbas. Ispalio je u nju hitac iz lovačke puške, a kada je utvrdio da je ubio ženu, počinio je samoubojstvo pucavši sebi u glavu.

Ova dužnosnica stranke Jedinstvena Srbija bila je udana i imala je troje djece. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene