Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Fabregas sanja o povratku u Barcelonu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Arsenalov mladi veznjak Cesc Fabregas priznao je kako se nada da će jednog dana ponovo zaigrati u Barceloni, no trenutno nema planove napustiti klub i spreman se potpuno posvetiti londonskim Topnicima.

Fabregas je naglasio kako je njegov trenutni cilj potpuno se posvetiti Arsenalu, ekipi koja je zaslužna za njegov razvoj i činjenicu da je postao jedan od najboljih veznih igrača u Europi. No, tri sezone bez trofeja u dresu Topnika učinile su svoje, i Španjolac se počeo sa čežnjom prisjećati kluba kojeg je napustio još dok je imao 15 godina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Flamini seli u Milan, Inter želi Hleba Slika nije dostupna Premiership: Za Hleba zbog kazne gotova sezona

21-godišnji Fabregas u intervjuu za Radio postaju Rac-1 izjavio je kako obožava gledati Barcelonu na televiziji, zbog napadačke filozofije kluba i povezanosti među igračima na terenu.

'Ostao sam u klubu ovo ljeto jer želim pokušati osvojiti trofeje. Zasad mi je dobro u Arsenalu, ali ne mogu reći da mi nije san ponovo se vratiti u Barcelonu,' priznao je Fabregas.

Fabregas se redovito čuje s bivšim suigračem Aleksandrom Hlebom, koji je tijekom prijaleznog roka potpisao za Barcelonu.

Zasad mi je dobro u Arsenalu, ali ne mogu reći da mi nije san ponovo se vratiti u Barcelonu 'On je čovjek koji mi nedostaje u Arsenalu. Dobar je prijatelj, a i volio sam igrati s njim. Uvijek je volio dodati loptu i igrati duple pasove.'

U Barceloni posebno cijeni dvojac veznjaka, svoje reprezentativne kolege Xavija i Iniestu, a za Messija ima samo riječi hvale.

'Protiv Aletica je igralo čak sedam ili osam igrača koje je, poput mene, stvorila omladinska Barcelonina škola!'

>> Velika noć u Barceloni

Fabregas nije odbacio mogućnost odlaska iz Arsenala sljedećeg ljeta.

'Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati do kraja sezone.'

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene