443980
443980
443980
443980
443980

Ne budite ovce, pazite na svoje novce!

  • , 20.07.2016., 16:52
  • Autor:
  • komentara

Da otkup zlata ima i duhovitu komponentu pokazao je hrvatski lanac srebrnarnica Argentum, i to novom kampanjom kojom građane educira o opasnostima koje se kriju kod brojnih otkupljivača

 
 
 
 
Argentum
Argentum

 Zagreb, 19. srpanj, 2016. – „Ne budite ovce, pazite na svoje novce“ slogan je najnovije medijske kampanje hrvatskog lanca srebrnarnica Argentum koja za cilj ima na duhovit i pristupačan način informirati građane o opasnostima koje se kriju kod ulaska u pogrešnu poslovnicu za otkup zlata, a kojih je na hrvatskom tržištu i dalje veliki broj.

Kontinuiranim praćenjem cijena otkupa zlata u zemlji, dokazano je da građani svakim danom gube na tisuće kuna jer se nisu na vrijeme informirali o najboljim cijenama otkupa zlata. Pojedini otkupljivači iskorištavaju neznanje klijenata i ne isplaćuju im zasluženu svotu. To se događa zato što otkupljivači nisu regulirali cijene zlata sukladno onima na svjetskoj burzi plemenitih kovina, koje su nedavno ponovo narasle, upravo zbog Brexita, referenduma kojime je izglasan izlazak Velike Britanije iz EU.

Edukaciju o ovim opasnostima kao i o tome gdje po najpovoljnijim uvjetima mogu prodavati svoje zlato pokazali su glavna lica nove Argentumove duhovite kampanje - glumica Ivana Boban i mladi glumac Denis Bosak. Oni u kampanji predstavljaju „najveće naivce“ koji su pristali na preniske cijene otkupa svojeg zlata te su, za potrebe kampanje, proglašeni dobitnicima nagrade „Zlatna ovca“. Režiju televizijske reklame potpisuje Vid Begić, dok je direktor fotografije Branko Cahun.

Argentum, hrvatski lanac srebrnarnica, pokrenuo je ovu edukativnu kampanju kako građani ne bi nasjedali na niske cijene otkupa zlata i cjenkanja te kako bi znali da najviše za svoje zlato mogu dobiti u Argentumu - za 1 gram 14-karatnog zlata čak 150 kuna, a za 1 gram čistog, 24-karatnog zlata, čak 265 kuna - što je puno više od cijena koje nude ostali otkupljivači zlata. Cijene otkupa zlata u Argentumu regulirane su svjetskom burzom, a isplata je na licu mjesta.

Prvi u nizu duhoviti video uradak pogledajte na linku: https://youtu.be/qlzRPfJkNWk

Kako bi educirali građane o opasnostima nepovoljnog otkupa u Argentumu su pripremili i zanimljivu infografiku: http://www.argentum.hr/novosti/2016/1537-kako-zaraditi-najvise-novca-kad-prodajete-zlato-infografika

Više informacija potražite na www.argentum.hr ili na besplatnom telefonu 0800 59 59.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.

Dnevnik.hr na FacebookuDNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se