Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Istakni svoju ženstvenost! Osjećaj se poželjnom!


Istakni svoju ženstvenost! Osjećaj se poželjnom! Ono što stvarno trebaš tada nije dijeta, već individualan program s kojim ćeš postati vitka, te dati svome tijelu PUSH UP efekt na mjestima gdje je to potrebno! Figurella te poziva na 30 tretmana vježbanja u 3 grada - Zagreb, Rijeka i Zadar za cijenu kupona samo 1150 kuna, a ukoliko ste naš Facebook ili Twitter fan možete ostvariti dodatnih 250 kuna popusta na cijenu kupona! Također svi kupci ove ponude dobivaju na poklon bočicu ulja crnog kima i vrećicu indijskog trputca, analizu figure i savjete nutricionista o zdravoj prehrani te popust od 50% na analizu gladnog gena (GENfat) koju Vam po prvi puta u Hrvatskoj donosi centar Figurella!

Vezani članci PR Ne propustite dodatne popuste za plaćanje Mastercard® ili Maestro® karticom u srpnju! PR Kako potrošiti maksimum kalorija uz pravilnu prehranu i vježbanje

Linea Snella iz Splita donosi za Vas metodu mršavljenja s čak 30 učinkovitih tretmana uz čak 71% popusta i dodatan popust od 100 kuna za sve Facebook i Twitter fanove! Krenite u borbu protiv suvišnih kilograma u Beauty Centru Perla u Osijeku ili u Beauty centru Čarolija u Varaždinu već od 590 kuna!