Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Velika akcija Crnog Jaja i partnera! Garantirano smršavite u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Varaždinu, Zadru i Rijeci!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istakni svoju ženstvenost! Osjećaj se poželjnom!

Istakni svoju ženstvenost! Osjećaj se poželjnom! Ono što stvarno trebaš tada nije dijeta, već individualan program s kojim ćeš postati vitka, te dati svome tijelu PUSH UP efekt na mjestima gdje je to potrebno! Figurella te poziva na 30 tretmana vježbanja u 3 grada - Zagreb, Rijeka i Zadar za cijenu kupona samo 1150 kuna, a ukoliko ste naš Facebook ili Twitter fan možete ostvariti dodatnih 250 kuna popusta na cijenu kupona! Također svi kupci ove ponude dobivaju na poklon bočicu ulja crnog kima i vrećicu indijskog trputca, analizu figure i savjete nutricionista o zdravoj prehrani te popust od 50% na analizu gladnog gena (GENfat) koju Vam po prvi puta u Hrvatskoj donosi centar Figurella!

Pročitajte i ovo PR Oglas Najpovoljniji wellness odmor uz 10% popusta za plaćanje Mastercard® karticama! Slika nije dostupna CRNO JAJE Jednom godišnje Crno Jaje u suradnji s Figurellom nudi promjenu života!

Linea Snella iz Splita donosi za Vas metodu mršavljenja s čak 30 učinkovitih tretmana uz čak 71% popusta i dodatan popust od 100 kuna za sve Facebook i Twitter fanove! Krenite u borbu protiv suvišnih kilograma u Beauty Centru Perla u Osijeku ili u Beauty centru Čarolija u Varaždinu već od 590 kuna!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene