PR
PR Foto: Promo

Najtraženija ponuda koja se odmah rasproda na Crnom Jaju treba biti Vaša! Efektivno mršavite i održite željenu težinu!


 Zahvaljujući ovoj metodi mršavljenja tisuće korisnica zahvalne su na novoj liniji. Uz čak 80% popusta u 40 tretmana nećete vratiti samo liniju, već i poboljšati zdravlje!

Vezani članci Figurella mršavljenja još povoljnija uz Mastercard® i Maestro® kartice! - 1 Figurella mršavljenja u Zagrebu, Zadru i Rijeci još povoljnije uz Mastercard® i Maestro® kartice! Samo jednom godišnje i samo na Crnom Jaju akcija Figurella mršavljenja u Zagrebu, Zadru i Rijeci! Samo jednom godišnje i samo na Crnom Jaju akcija Figurella mršavljenja u Zagrebu, Zadru i Rijeci!

Dosta je skrivanja iza izlika, samopouzdanje je nadomak ruci! Napravite nešto za sebe, došlo je vrijeme da zablistate u novom tijelu! Figurella je renomirani brend koji je u više od 20 godina postojanja preokrenuo živote tisuće klijentica.

Vaš preobražaj počinje u suradnji s Figurellinim stručnim timom kroz 5 koraka: besplatna analiza figure, ciljana fizička aktivnost, terapija aktivnim kisikom (ili ozonom), pravilna i uravnotežena prehrana i naposljetku, Icoone ili LPG cellu - M6 anticelulitni ili antiageing tretmani!

Zahvaljujući Crnom Jaju i neponovljivom popustu cijena je samo 1990 kn (za svih 40 tretmana), a možete platiti i karticama na rate!