Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izaberite najbolje u svojoj županiji na WWW.NAJBOLJEuHRVATSKOJ.info. Preko 2963 atrakcije na jednom mjestu, web portal i GPS turistički vodič koji radi plan i foto album putovanja


Koliko ste se puta zapitali što je to najbolje u Hrvatskoj? Što ćete pokazati i čime se pohvaliti svojim gostima koji upravo stižu s drugog kraja zemlje ili svijeta? Koliko uopće poznajete Hrvatsku?

Vezani članci Gužve na autocesti prema moru Gužve u smjeru mora: Na zagrebačkoj obilaznici kilometarska kolona zbog nesreće Gužve na autocestama Gužve u smjeru mora: Kilometarske kolone na autocestama i graničnim prijelazima, MUP objavio snimku iz zraka

Odgovor na ova pitanja sigurno zanima velik broj građana kao i sve naše turističke goste. A upravo će građani kroz opsežno istraživanje GfK – centra za istraživanje tržišta koje traje do 30. travnja 2012. imati priliku sami izabrati i predložiti što sve smatraju najboljim u svojoj županiji, odnosno na području kojeg najbolje poznaju, na kojem žive. Pozivamo ih da glasaju za svoje favorite na portalu www.NAJBOLJEuHRVATSKOJ.info gdje mogu i predložiti sadržaj koji smatraju naboljim.

Preporuka domaćeg stanovništva ima svoju težinu i zato će biti jako zanimljivo vidjeti njihovu ocjenu atrakcija nominiranih od strane portala www.VIKENDPLANER.info i županijskih turističkih zajednica, a po sljedećim kategorijama:

1. Prirodne ljepote; 2. Povijesni lokaliteti; 3. Značajne osobe i njihova djela; 4. Događaji i običaji; 5. Kultura (muzeji, galerije, kazališta); 6. Sport i rekreacija; 7. Restorani s posebnom gastro ponudom; 8. Smještaj; 9. Zabava i noćni život; 10. Shopping; 11. Hrvatski proizvod koji treba probati.

Rezultati istraživanja bit će objavljeni 9. svibnja 2012. na 5. Međunarodnom sajmu turizma CroTOUR u okviru kojeg će biti i prigodna izložba plana obilaska NAJBOLJEG u svakoj županiji. Rezultati će biti dostupni na portalu www.NAJBOLJEuHRVATSKOJ.info kao i na mobilnoj aplikaciji za iPhone, The BEST in CROATIA, koja je istovremeno GPS turistički vodič s preko 2963 atrakcija, te služi i kao planer te foto album putovanja.

Ovo je zasigurno odlična promocija hrvatskog turizma usmjerena prema domaćem tržištu, a ujedno i zanimljiv sadržaj kojim će se obilježiti početak turističke sezone od koje svi jako puno očekujemo. Strane turiste će također sigurno zanimati što im preporučuje domaće stanovništvo. Deset milijuna turista će informaciju o web stranici, mobilnoj aplikaciji i pojedinim NAJBOLJIM nominacijama dobiti i promocijom na plažama putem B1 svlačionica i B1 Info mapa.

Vjerujemo da je cjelokupan projekt zanimljiv i koristan za sve građane Lijepe naše i da ćete se i Vi, kao renomirani medij, uključiti u realizaciju i praćenje istog. Povezivanjem medija na ovaj zanimljiv sadržaj proširuje se interes i za sam medij. U tom smislu smo otvoreni za razne ideje i moguće oblike suradnje.

Ovim putem Vas molimo da pozovete svoju publiku da se uključi u istraživanje i upoznavanje Hrvatske na www.NAJBOLJEuHRVASTKOJ.info.

Mobilna aplikacija će biti besplatno dostupna na App Store od 9.5.2012.

Na portalu www.NAJBOLJEuHRVATSKOJ.info glasajte i odaberite što je najbolje u vašoj županiji do 30. travnja 2012. Prezentacija rezultata i prigodna izložba NAJBOLJE u HRVATSKOJ- izabrali građani biti će na 5.Međunarodnom sajmu turizma CROtour od 9. do 12. svibnja 2012.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju